

EXTRAORDINARY PUBLISHED BY AUTHORITY

No. 487

Imphal, Friday, February 18, 2022

(Magha 29, 1943)

ELECTION COMMISSION OF INDIA

NOTIFICATION

Thoubal, the 16th February, 2022

No. 3/RO(WKG)/SAE/2022/Nom: In pursuance of sub-rule (2) of Rule 11 of the Conduct of Election Rules, 1961, the following is published for general information.

FORM 7A

[See rule 10(1)]

LIST OF CONTESTING CANDIDATES

Election to the Manipur Legislative Assembly, 2022 from the 38-Hiyanglam Assembly Constituency.

Serial No.	Name of the Candidate		Address of the Candidate 3	Party Affiliation	Symbol Allotted 5					
1										
(i) Candidates of recognized National and State Political Parties										
>	মাইবম ধনবির সিংহ		হিয়াংলম অৱাং লৈকাই, পিঙঃ ককচিং, পিএসঃ হিয়াংলম, ডিষ্ট্রিক্টঃ ককচিং, ভেট মনিপুর, পিন – ৭৯৫১০৩	নেসনেল পিপন্স পার্টি	লাইরিক					
×	ডাঃ য়ুদ্ধাম রাধেশ্যাম সিংহ	9	লাংমৈদোং মনিং মখা লৈকাই, পিঙঃ ককচিং, পিএসঃ ব্লাইখোং, ডিব্রিক্টঃ ককচিং, স্তেট মনিপুর, পিন – ৭৯৫১০৩	ভারতিয়া জনতা পার্টি	থম্বাল					
9	ডাঃ হুইদ্রোম জিটেন সিংহ		লাংমৈদোঙ বজার অৱাং লৈকাই, পিঙঃ ককচিং, পিএসঃ ৱাইখোং, ডিষ্ট্রিক্টঃ ককচিং, ক্টেট মনিপুর, পিন – ৭৯৫১০৩	ইন্দিয়ান নেসনেল কংগ্রেস	খুবাক					

	লৈতে		লৈতে	লৈতে	লৈতে
iii) Otl	her Candidates	1			
¢	নোংমাইথেম সঞ্জয় সিংহ		সেকমাইন্ডিন খুনৌ অৱাঙ লৈকাই, পিঙঃ ময়াং ইম্ফাল, পিএসঃ হিয়াংলম, দিস্ত্রিকঃ ককচিং, ভেট মনিপুর	রিপব্লিকান পার্টি ওব ইন্দিয়া (অথবালে)	হেলমৌ
8	এলাংবম দ্বিজমনি সিংহ	9	হিয়াংলম অৱাঙ লৈকাই, পিঙঃ ককচিং, পিএসঃ হিয়াংলম, দিস্ত্রিকঃ ককচিং, স্তেট মনিপুর, পিন – ৭৯৫১০৩	জনতা দল (য়ুনাইটেদ)	তেঞ্জৈ

Place: Thoubal. Date: 16-02-2022.

M. KAPAJIT SINGH, Returning Officer, 38-Hiyanglam Assembly Constituency.